SUAM SÖZLEŞMELİ PERSONEL (4/B) KADRO İLANI SONUÇLARI 2.YERLEŞTİRMELER (06.12.2021)

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN
657 SAYILI DEVLET MEMURLARI KANUNUNUN 4/B MADDESİNE GÖRE
SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI SONUÇLARI

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslara” göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrası uyarınca, giderleri Özel Bütçeden karşılanmak üzere Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde 28/06/2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan esasların Ek 2. maddesi (b) bendinde belirtilen yönteme göre Kamu Personeli Seçme Sınavı (B) grubu puan sıralaması esas alınarak personel yerleştirmesi yapılacağı ilan edilen pozisyon için yedek adayların isim listeleri belirlenmiştir.

Başvuran adayların yerleştirme durumlarını gösteren listelere aşağıdaki linklerden erişilebilir.

İlan sonucunu görmek için aşağıdaki linklere tıklayınız.
 Hemşire
 Destek Personeli (Hasta Bakımı ve Temizliğinde görev yapacak Hastane Hizmetlisi (Hastabakıcı))
 Diğer Sağlık Personeli

Yedek adaylardan yerleşmeye hak kazananların 12/01/2022 tarihinden itibaren 18/01/2022 mesai bitimine (17.00) kadar aşağıda belirtilen belgeleri hazırlayarak; Bursa Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi İnsan Kaynakları Birimi’ne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

BAŞVURU DİLEKÇESİ (PDF) (WORD)
 TESLİM EDİLMESİ GEREKEN BELGELER

Belirlenen süre içinde başvuru yapmayanlar haklarından feragat etmiş kabul edilecektir.

Süresi içinde başvurmayan veya göreve başlamayan adayların olması halinde yerlerine puan sıralamasına göre yedek adaylardan çağırılacaktır.

(Bu ilan tebliğ mahiyetinde olup adaylara telefon ya da posta yoluyla ayrıca tebligat yapılmayacaktır)

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [12-Oca-2022 06:31]