Yüksek Teknoloji Platformu TÜBİTAK  1004 Mükemmelliyet merkezi

APYÖK olarak Bursa Uludağ Üniversitesi Proje Yöneticisi Prof. Dr. Gökhan SEVİLGEN koordinasyonunda, Yüksek Teknoloji Platformu TÜBİTAK  1004 Mükemmelliyet merkezi  "Elektrikli Taşıtlar için Batarya Teknolojileri Araştırma ve Geliştirme Platformu (BATEG) " 2.Donem Değerlendirme toplantısı,  ASAŞ Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş.  ev sahipliğinde organize edilerek başarıyla gerçekleştirilmiştir. TÜBİTAK ARDEB Başkan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Cengiz ARICI, Bursa Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim  Üyeleri Prof. Dr. Akın Burak Etemoğlu, Prof. Dr. Necmettin Kaya, Prof. Dr. Fatih Karpat, Sabancı Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Hatice Sinem Şaş Çaycı, hakem/izleyici öğretim üyeleri ve uzman araştırmacılar ile birlikte yürütücü kuruluş olarak Eskişehir Teknik Üniversitesi Proje yürütücüsü Prof. Dr. Abdullah Tuğrul Seyhan, TÜBİTAK Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü (RUTE) Proje yürütücüsü Dr. Türev Sarıkurt, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Proje yürütücüsü Prof. Dr. Murat Kadri Aktaş ve Prof. Dr. Erdem Acar, Coşkunöz Metal Form Makina End. ve Tic. A.Ş. Proje yürütücüsü Dr. Enes Kurtuluş ve Coşkunöz Kalıp Ar-Ge Merkezi proje koordinatörü Alperen Bayram ve araştırmacıların katılımları ile proje paydaşları tarafından hazırlanan teknik sunumlar birlikte değerlendirilmiştir.

Haber Tarihi : [20-Ara-2023]

Haber Görüntüleme : [368]