Mazeret Sınavları Hakkında

(1) Sınav Çakışması ve Aynı Gün İçinde 3 veya Daha Fazla Sayıda Sınav Nedeniyle Mazeret Sınav Hakkı Başvurusu

Sınav Çakışması ve Aynı Gün İçinde 3 veya Daha Fazla Sayıda Sınav nedeniyle mazeret sınavı hakkı talebinde bulunacak öğrencilerimizin, aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilecekleri Mazeret Sınavı Başvuru Formu'nu doldurarak, gerekli eklerle birlikte, kendi öğrenci numaralari ile başlayan "ogr.uludag.edu.tr" şeklindeki e-posta adreslerinden, bölümlerinin kurumsal e-posta adreslerine göndermeleri gerekmektedir.

MAZERET SINAVI BAŞVURU FORMU

(2) Teknik Sorunlar Nedeniyle Mazeret Sınav Hakkı Başvurusu

Sınav esnasında yaşanan teknik sorunlar nedeniyle sınavında devam edemeyen ve mazeret sınav hakkın talebinde bulunacak olan öğrencilerimizin, sınav bitiş süresini izleyen 5 dakika içinde mazeret sınav hakkı başvurusunda kullanılmak üzere mutlaka bu durumu kanıtlayacak bir ekran görüntüsü almaları ve kendi öğrenci numaralari ile başlayan "ogr.uludag.edu.tr" şeklindeki e-posta adreslerinden, bölümlerinin kurumsal e-posta adreslerine göndermeleri gerekmektedir. Bu şekilde yapılacak olan başvurular için Mazeret Sınavı Başvuru Formu gönderilmesine gerek yoktur.

Fakültemiz dışındaki birimler tarafından verilmekte olan dersler için mazeret sınavı talebinde bulunmak isteyen öğrencilerimizin, başvurularını söz konusu birime ve ilgili birimin ilan ettiği şekilde yapmaları gerekmektedir.

Sınavlarla ilgili diğer soru ve sorunlarınız için üniversitemizin Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ve fakültemizin Öğrenci İşleri Bürosu ile iletişim kurabilirsiniz.

Otomotiv Mühendisliği: otomotivad@uludag.edu.tr

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular