DÖNEM İÇİ STAJ YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Dönem İçi Staj Yapmak İsteyen Öğrencilerin

İzlemesi Gereken Prosedür

21 Ağustos- 5 Eylül 2017: Öğrenci tercihlerinin alınması. Dönem İçi Staj Başvuru Formu’nun öğrenciler tarafından doldurularak Bölüm Sekreterliğine teslimi. Ayrıca, Transkript eklenmelidir.

6-7 Eylül 2017: Protokol ve ilgili öğrenci listelerinin öğretim üyesi tarafından firmalara iletilmesi (Öğrencilerin hangi birime başvuru yapacağı bilgisinin öğrenilmesi).

8 Eylül 2017: Değerlendirme ve sonuçların ilanı

11-13 Eylül 2017: Öğrencilerin zorunlu staj formlarını firmaların ilgili birimlerine imzalatmaları ve Dekanlığın SGK birimine teslim etmeleri

18 Eylül 2017: ile başlayan haftada öğrencilerin staja başlamaları

NOT: Dönem içi stajın Otomotiv Mühendisliği Projesi I ve Otomotiv Mühendisliği Projesi II derslerine sayılıp sayılamayacağı Danışman Öğretim üyesince karar verilecektir. Stajda belirlenen konu Otomotiv Mühendisliği Projesi I ve II yerine sayılamayacak nitelikte ise Öğrenci ya Danışman hocası tarafından belirlenen ilave çalışmaları yürütmeli ya da tamamen farklı proje konuları alarak bu dersleri geçmelidir. Bu durumda proje Konuları farklı öğretim üyelerinden de alınabilir.

Prof.Dr. M.İhsan Karamangil

Otomotiv Müh. Bölüm Başkanı

İlan edilen Dönem içi staj kontejanları,firma ve proje konuları için tıklayınız.

Dönem içi Staj Formu için tıklayınız.

Otomotiv Mühendisliği Projesi I ve II - Dönem içi Staj Uygulama Protokolü için tıklayınız.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [18-Ağu-2017]