MEZUNİYET TÖRENİ
 MEZUNİYET TÖRENİ

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Saim KILAVUZ, Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Fatih KARPAT, Yüksekokul öğretim elemanlarımız, Döktaş Dökümcülük Tic. San. A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Sayın Sibel BİNİCİ ve mezunlarımızın katıldığı tören çevrimiçi olarak Google Meet programı kullanılarak gerçekleştirildi.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Saim KILAVUZ konuşmalarında Dünya genelinde yaşanan salgın sürecine değinerek öğrencilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamadan eğitimlerini ve sınavlarını başarıyla tamamladıklarını bu sebeple tüm öğretim elemanlarımıza ve öğrencilerimize anlayışlarından dolayı teşekkürlerini ileterek mezun öğrencilerimize başarı dileklerini ve geleceğe dair öneri ve tavsiyelerini aktardı.

 

Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Fatih KARPAT konuşmalarında Pandemiden dolayı bir araya gelememenin burukluğunu yaşadığını vurgulayarak, öğrencilerimize kariyer planlarını doğru yapmaları, yeniliklere açık, teknolojiyi takip eden bireyler olmalarını tavsiye ederek bu hususta üniversitemizde elde ettikleri bilgi ve analitik düşünme bakış açısının onlara yardımcı olacağını, mezuniyetleri için tebrik ve iyi dileklerini iletti.

 

Döktaş Dökümcülük Tic. San. A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Sayın Sibel BİNİCİ konuşmalarında Covid-19 Pandemisi döneminde yaşanan bu çevrimiçi mezuniyet töreninin unutulmayacak bir anı olarak herkesin belleğinde yer edeceğini düşündüğünü, öğrencilerin mezuniyet sonrası eğitimlerine devam etmesi gerektiğini, kendilerini geliştirmeleri gerektiğini ve sabırlı olmalarını önererek, “sevdiğiniz işi yaparak bir gün dahi çalışmış olmazsınız” sözüyle öğrencilere iyi dileklerini ve öğretim elemanlarımıza da sanayi-üniversite iş birliği projelerindeki emeklerinden dolayı tebriklerini iletti.

 

Programlarından dolayı törene katılamayan Orhangazi Belediye Başkanı Bekir AYDIN, Asil Çelik San. Tic. A.Ş. Genel Müdürü Dr. Osman KILAVUZ, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol HATIRLI, Orhangazi Ziraat Odası Başkanı Hasan CEVİZLİDERE ve Orhangazi Üniversite Yapma ve Yaşatma Derneği Başkanı Nizamettin ALKAN öğrencilerimize iyi dilek ve tebriklerini yazılı olarak iletti.

 

Meslek Yüksekokulumuz ve Bilgisayar Programcılığı Programı Birincimiz Atakan YILDIRIM tüm mezun arkadaşları adına topluma ve ülkeye faydalı birer birey olmaya çalışacaklarını belirterek, öğretim elemanlarımıza teşekkürlerini iletti.

 

Mezuniyet törenimiz mezun öğrencilerimizin isimlerinin okunmasının ardından Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Fatih Karpat’ın Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Saim KILAVUZ’a katılımlarından dolayı teşekkürleri ve öğrencilerimizi tekrar tebriği ardından son buldu.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [20-Tem-2020]

Haber Görüntüleme : [1.745]