2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

Bursa Uludağ Üniversitesi Orhangazi Yeniköy Asil Çelik Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni, yüksekokulumuz bahçesinde Faurecia Polifleks Otomotiv A.Ş. sponsorluğunda gerçekleşti. Törene katılan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Feridun Yılmaz ve Okul Müdürümüz Prof. Dr. Yahya Ulusoy öğrencilerimize meslek hayatlarında başarılar dilediler. Törene katılan bölge işletmelerimizin yöneticileri, okul personelimiz ve öğrencilerimizin velileri bu mutlu günlerinde yanlarında olup destek oldular. Törende okul derecesine giren öğrencilerimize plaket verildi ve protokol ile birlikte mezuniyet pastası kesildi. Davetimize katılıp öğrencilerimizi yalnız bırakmayan işletmelerimize, üniversite yetkililerimize ve sponsorumuz Faurecia Polifleks Otomotiv A.Ş. ye teşekkür eder, öğrencilerimize sonraki hayatlarında başarılar dileriz.

Haber Tarihi : [15-Haz-2022]

Haber Görüntüleme : [1.161]