Yüksekokul Danışma Kurulu Toplantısı
 Yüksekokul Danışma Kurulu Toplantısı

Yüksekokulumuz danışma kurulu toplantısı, Orhangazi Kaymakamı Süleyman ÖZÇAKICI, MYO Müdürümüz Prof. Dr. Yahya ULUSOY, Orhangazi TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erol HATIRLI, Dünya Gazetesi ekonomi yazarı Dr. Rüştü BOZKURT, Orhangazi TSO eski başkanı ve işadamı Ergün EFENDİOĞLU, Parsan ve Omtaş Teknik Grup Başkan Yrd. Çağrı YAMANTÜRK, Döktaş Dökümcülük Tic. ve San. A.Ş. Genel Müdür Yrd. Sibel BİNİCİ, Asil Çelik San. ve Tic. A.Ş. Finans ve Yönetim Müdürü Metin DEMİRBAŞ ve İK Müdürü Evren KURTOĞLU’ nun katılımlarıyla Yüksekokulumuzda gerçekleştirildi.

Danışma kurulumuzda okulumuzla ilgili yapılabilecek iyileştirmeler ve öğrencilerimizle nasıl daha iyi hizmetler sunulabileceği ve bu konularda kurul üyelerimizin Yüksekokulumuza verebileceği destekler konuşuldu.

Danışma kurulu toplantısı dahilinde okulumuzda sanayiye yönelik verilebilecek eğitimler ilgili birimlere aktarıldı.

Kurul toplantımızın ardından misafirlerimizle birlikte önce Kaynak Simülatörü Laboratuvarı ardından Sanal Gerçeklik Laboratuvarı gezildi. Laboratuvarlarda verilebilecek eğitimler hakkında konuşularak, laboratuvarlardaki simülatörlerin çalışmaları misafirlerimize gösterildi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [20-Ara-2021]

Haber Görüntüleme : [1.841]