Döktaş Ziyaretimiz

Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Yahya ULUSOY, Yüksekokul Sekreterimiz, Makine ve Otomotiv Teknolojisi Programında görevli öğretim elemanlarımız ile birlikte 01.12.2021 tarihinde, Döktaş Dökümcülük Ticaret ve San. A.Ş. Orhangazi fabrikasına bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret kapsamında, Parsan ve Omtaş Teknik Grup Başkan Yardımcısı Sn. Çağrı YAMANTÜRK, Döktaş A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Sn. Sibel BİNİCİ, Dökümhane Direktörü Sn. İbrahim KEYİF ve İnsan Kaynakları Müdürü Sibel DEMİRCAN TAŞ’ın katılımları ile ortak bir toplantı gerçekleştirildi.  İki kurum arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve üniversite-sanayi işbirliğinin arttırılması konularında mutabakata varılan toplantı sonrasında fabrika bünyesinde yer alan üretim tesislerine yapılan teknik gezinin ardından ziyaret programı sona erdi.

Döktaş Dökümcülük A.Ş’nin değerli yöneticileri ve personeline, nazik davetleri ve misafirperverlikleri nedeni ile teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [03-Ara-2021]

Haber Görüntüleme : [1.239]