AKA Otomotiv San. ve Tic. A.Ş. Ziyareti

Orhangazi Yeniköy Asil Çelik Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Yahya ULUSOY ve beraberindeki Meslek Yüksekokulumuz personelimiz, sanayi ile iletişim ve işbirliğinin artırılması kapsamında, bölgemizin köklü işletmelerinden AKA Otomotiv San. ve Tic. A.Ş.’ ne ziyaret gerçekleştirdiler.

Ziyaret boyunca meslek yüksekokulumuz ile Aka Otomotiv birlikteliğinde gerçekleştirilebilecek ortak çalışmalar konuşuldu. Ziyaretimizde bizlere yardımcı olup sıcak bir ev sahipliğiyle karşılayan, Arge Müdürü Sn. Hüseyin DEĞİRMENCİ’ ye, İnsan Kaynakları Yönetici Vekili Sn. Erkan AĞAOĞLU’ na, Arge Mühendisi Sn. Görkem AKINER‘ e, Arge Tasarım Sorumlusu Yiğithan AÇIKGÖZ’ e ve diğer Aka Otomotiv çalışanlarına teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [06-Kas-2021]

Haber Görüntüleme : [1.286]