Yarıyıl Sonu (Final) Sınavları ile İlgili Duyuru (Önemli!!!)

Yarıyıl Sonu Sınavlarına Giriş Süreleri İle İlgili Önemli Duyuru

Öğrenciler sınav başlamadan önce sisteme girebilecek, sistem öğrencilerin sınav başladıktan sonra ilk 5 dakika içinde sınava girebilecekleri şekilde çalışacaktır.

Örneğin; 12:00'de başlayacak bir sınav için son giriş saati 12:05'tir. 12:05'ten sonra sınava giriş için kullanılan buton sistem tarafından otomatik olarak kaldırılacaktır.

Yarıyıl Sonu Sınavlarına Teknik Aksaklık Nedeniyle Giremeyip Mazeret Sınavı Talep Edecek Öğrencilerin Yapması Gereken İşlemler

  1. Sınav esnasında yaşanan teknik aksaklıklar nedeniyle sınavına devam edemeyen  ve mazeret sınav hakkı talebinde bulunacak olan öğrenciler, sınav bitiş süresini izleyen 5 dakika içerisinde mazeret sınav hakkı başvurusunda kullanılmak üzere mutlaka bu durumu kanıtlayacak bir ekran görüntüsü (Sınav sırasında oluşan soruna ait  Ukey Sınav Ekranındaki Uyarı Görüntüsünün fotoğrafı) almalıdır. 

  2. Bu görüntüyü  orhogis@uludag.edu.tr e-posta adresine, öğrenci numaralarından oluşan öğrencino@ogr.uludag.edu.tr  uzantılı e-posta adreslerinden mazeret talep dilekçesi ile birlikte göndermelidir. Mazeret talep dilekçesine sayfanın sonundaki linkten erişebilirsiniz. 
  1. Ekran görüntüsü alınması sürecinde çekilen fotoğrafın ekran görüntüsünü alıp bu dosyayı iletmelidir. Göndermiş olduğunuz fotoğrafta herhangi bir düzenleme yapılmamış ve saat görünecek şekilde olmalıdır.  Mazeret Dilekçesi ve ispatlı ekran görüntüsü PDF FORMATINDA taratılarak mail ile gönderilmelidir.
  1. Şahsi mail adreslerinden yapılacak olan mazeret sınav talep başvuruları işleme alınmayacaktır. (öğrencino@ogr.uludag.edu.tr) e-posta adresinden yapılan başvurular geçerli olacaktır.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

           Mazeret Dilekçesi İçin TIKLAYINIZ.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [10-Oca-2021 10:35]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [10-Oca-2021 10:39]

Duyuru Görüntüleme : [954]