İdari Personel Yetkinliğini Geliştirme Projesinin I. Aşaması Tamamlandı...
 İdari Personel Yetkinliğini Geliştirme Projesinin I. Aşaması Tamamlandı...

Orhaneli Meslek Yüksekokulu akademik başarıları olduğu kadar idari personele yönelik projeleri ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Orhaneli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Çağatan TAŞKIN, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. İsmail ÇAKMAK ve Yüksekokul Sekreteri Banu ALAN YAMAN tarafından Yüksekokulda görev yapmakta olan idari personelin yaptıkları iş ve işlemlerine daha fazla hakim olabilmesi ve yapılan iş ve işlemlerde hem bilgi eksikliklerin giderilmesi hem de geliştirilmesi gerekli yönlerin ortaya çıkarılması amacı ile personelin güçlü ve zayıf yönlerinin belirlenerek, yetkinliğinin geliştirilmesinin hedeflendiği "İdari Personel Yetkinliğini Geliştirme Projesi" tasarlanmış ve hayata geçirilmesine karar verilmiştir.

İdari Personel Yetkinliğini Geliştirme Projesi iki aşamadan oluşmakta olup, projenin I. aşaması idari personel büroları tarafından kullanılan otomasyonların ve programların aktarılması ile yapılan iş ve işlemlerin süreçlerinin belirlenmesine yönelik olup, II. aşamasında birimler tarafından kullanılan kanun, yönetmelik ve yönergelerin sunumlarının yapılmasına yöneliktir.

İdari Personelin Yetkinliğinin Geliştirilmesi projesinin I. aşaması, 01.03.2022-19.04.2022 tarihleri arasında tamamlanmış olup, Yüksekokulda görev yapan personeller bu kez eğitici rolünde yer almıştır.

Teknik İşler Birimi Ahmet ÇAYKIN, Satınalma Birimi Abdurrahman KAFKAS, Evrak Kayıt ve Yazı İşleri Birimi İlyas KAYA, Öğrenci İşleri Birimi Esat YILMAZ, Ali ACAR, Sevgi ÖZARPACI, Maaş İşleri Birimi Ahmet KABACA, Ayşegül TOSUN, Güvenlik Birimi Mehmet ER, Personel İşleri Birimi Ömer GENÇ, Ali ACAR, Temizlik İşleri Birimi Ali ZİHNİ, Turhan DURGUT ve Ali KETBOĞA tarafından birimlerine ait sunumlar başarı ile gerçekleştirilmiştir.

Yapılan sunumlar neticesinde yönetimin beklentilerinin aktarılması sağlanmakla birlikte, iş ve işlemleri yapan personellerin öneri ve temennileri ile son bulmuştur.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [25-Nis-2022]

Haber Görüntüleme : [690]