Orhaneli Öğrenciyi İstihdama ‘Çağrı’yor...
 Orhaneli Öğrenciyi İstihdama ‘Çağrı’yor...

Bursa'nın önemli gazetelerinden A Gazete Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz ile röportaj gerçekleştirdi.

Röportaj, A Gazete sitesinde ''Orhaneli Öğrenciyi İstihdama ‘Çağrı’yor'' başlığı ile yayınlandı.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz röportajda Meslek Yüksekokulumuz ile ilgili aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, kontenjanlarla ilgili olarak Büyükorhan ile ‘çağrı merkezi’ programı bulunan Orhaneli’nde doluluk sağladıklarını söyledi.

Kılavuz, “Orhaneli’nde bir iki bölümümüz yeterince doluluk oranına ulaşmazken orada bulunan Çağrı Merkezi programımız yüzde yüz doluluk oranına sahip oldu. Bursa’ya büyük firmaların çağrı merkezi kuracakları duyulunca ben tavsiye olarak ‘gidin dağ ilçelerine oranın hem istihdamına katkıda bulunursunuz, hem de hizmeti oralardan götürebilirsiniz’ dedim” diye konuştu.

ORHANELİ’NDE ‘ÇAĞRI’ PATLAMASI

Dağ ilçesi olan Orhaneli’nde Çağrı Merkezi’nin yüzde yüz doluluk oranına sahip olduğunu belirten Rektör Kılavuz şöyle konuştu:  “Orhaneli’nde bir iki bölümümüz yeterince doluluk oranına ulaşmazken orada bulunan Çağrı Merkezi programımız yüzde yüz doluluk oranına sahip oldu. Çağrı merkezi için illa Bursa’nın merkezinde olmak gerekmiyor.  Bursa’ya büyük firmaların çağrı merkezi kuracakları duyulunca ben tavsiye olarak ‘gidin dağ ilçelerine oranın hem istihdamına katkıda bulunursunuz hem de hizmeti oralardan götürebilirsiniz’ dedim nitekim burada bir hocamız bir yazılım ile tüm öğrencilerimize hizmet verecek çağrı merkezini oluşturdu. Muhtemelen pazartesiden itibaren 0850 5325 532 çevirdiği takdirde Uludağ Üniversitesi Öğrenci servisine hoşgeldiniz diyor. Bizim için öğrenci memnuniyetinde en memnuniyetsiz olunan noktalardan birisi öğrenci işleri aradığında telefonların açılmaması.  Bu şekilde oluşturulan çağrı merkeziyle kim telefonu açmamış bunun kaydını tutabileceğiz. Neden tercih ediliyor derseniz yüzde yüze yakın bir istihdam imkanı var.”

Haberin Tamamına İlişkin Link: https://www.agazete.com.tr/haber/orhaneli-ogrenciyi-istihdama-cagriyor-92305.html

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [09-Eyl-2021]

Haber Görüntüleme : [927]