Ek Sınav Duyurusu!

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Sonu Ek Sınavları 14 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Ek Sınavlara katılmak isteyen öğrencilerin Ek Sınava girmek istedikleri dersleri belirten dilekçelerini 13 Eylül 2018 tarihi mesai saatinin bitimine kadar okulumuza ulaştırmaları gerekmektedir.

Bütünlemeler öncesinde, 08 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilen Ek Sınavlara katılan öğrenciler 14 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirilecek Ek Sınavlara katılamazlar.

Ek Sınavlara katılma şartı aşağıda yer almaktadır:

Ek sınav hakkından, lisans veya önlisans programındaki tüm dersleri alan, devam koşulunu yerine getirerek yarıyıl/yıl sonu sınavlarına giren aşağıdaki koşullara sahip öğrenciler yararlanacaktır.

1) Not ortalamasına katılan en çok iki dersten (FF) veya (FD) notu alan veya bir dersten çok olmamak şartıyla, kredisiz dersinden (K) notu alan öğrenciler,

2) Son iki yarıyılda (FF) veya (FD) notu almadıkları halde, mezun olmaları için gerekli 2.00 GANO’yu sağlayamayan ve GANO’sunu 2.00’ye yükseltmeleri için (DD), (DC), (CC) notunu aldıkları kredili en çok iki dersi olan öğrenciler.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [12-Eyl-2018 06:24]