Ara Sınavlar ve Mazeret Sınavlarına İlişkin Duyuru

Değerli Öğrencilerimiz,

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ara Sınavları 21 Kasım 2022 - 25 Kasım 2022 tarihleri arasında yüzyüze gerçekleştirilecektir. Sınavlar her ders bazında programda ilan edildiği şekil ve tarihe göre yapılacaktır.

Ara Sınav Mazereti İçin Bilgilendirme

1. Ara Sınavlara çeşitli sebeplerden dolayı giremeyen öğrencilerin sınava girememe gerekçelerini bildirmeleri ve kanıtlamaları, ilgili gerekçelerin Orhaneli MYO Yönetim Kurulu tarafından incelenmesinin ardından uygun görülenlere Mazeret Sınav hakkı tanınır.
  2. Sağlık raporlarının Sağlık Ocaklarından ya da Hastane olarak faaliyet gösteren sağlık kuruluşlarından alınması gerekmektedir. (Muayenehane, sağlık merkezi, tıp merkezi vb. etiketlerle faaliyet gösteren sağlık kuruluşlarının verdiği raporlar kabul edilmemektedir.)
  3. Öğrencilerin mazeretlerini belirten dilekçe formunu doldurarak kanıtları ile birlikte 28 Kasım 2022 - 30 Kasım 2022 tarihleri arasında saat 17:00’a kadar Evrak Kayıt Birimimize ulaştırmaları gerekmektedir. Dilekçe formu için tıklayınız: Mazeret Sınav Talep Formu
  4. Mazeret Sınavları 5 Aralık 2022 - 8 Aralık 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.
  5. Mazeret sınavı dilekçesi doldurulmadan yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Mazeret sınav programı, ara sınavlar sonrasında ilgili dilekçelerin yönetim kurulunca incelenmesinin ardından oluşturulacak ve ilan edilecektir.

Sınavlarınızda Başarılar Dileriz.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular