Zorunlu Stajları Kabul Edilen Öğrencilere İlişkin Duyuru

18 Temmuz-26 Ağustos 2022 tarihleri arasında zorunlu stajını yapacak öğrencilerimize ilişkin değerlendirmeler yapılmış olup staj belgeleri ve staj yerleri uygun olan ve staja başlamaları uygun görülen öğrencilerin listesi aşağıdaki linkte yer almaktadır.

Listede ismi yer almayan öğrencilerimizin Öğrenci İşleri Birimimiz ile irtibata geçmeleri önem arz etmektedir.

Zorunlu Staj Öğrenci Listesi

Staj yerlerine beyan etmek üzere yalnızca Yüksekokul/Staj Komisyonu onaylı belge talep eden öğrencilerimizin bu duyurunun yayınlandığı tarih itibariyle orhaneliogis@uludag.edu.tr adresine mail atmalaları gerekmektedir.

Öğrencilerimizin SGK girişleri 18 Temmuz 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Hem SGK Giriş Belgesi hem de Yüksekokul/Staj Komisyonu onaylı belgenin her ikisini talep eden öğrencilerimizin 18 Temmuz 2022 tarihinden itibaren orhaneliogis@uludag.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir.

İlgili belgeler, talep mailinin okulumuza ulaşmasının ardından yine mail yoluyla öğrencilerimize gönderilecektir. Talep maili göndermeyen öğrencilere belge gönderilmeyecektir.

Öğrencilerimize duyurulur.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular