Zorunlu Staj Belgeleri ve Gönderim Tarihi

Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin yaptığı Zorunlu Staj 28 Temmuz 2021 tarihinde başlayıp 8 Eylül 2021 tarihinde sona ermiştir. Aşağıda linkleri bulunan ve kim tarafından doldurulacağı açıklanan Zorunlu Staj Belgelerinin 24 Eylül 2021 tarihine kadar Meslek Yüksekokulumuza kargo yolu ile veya elden teslim ile gönderilmesi gerekmektedir.

Zorunlu Stajın 30 işgünü olarak yapılması ve eksik işgünü bulunmaması zaruridir. Covid-19, hastalık, devamsızlık gibi çeşitli mazeretler sebebi ile eksik işgünü bulunan öğrencilerin 24 Eylül 2021 tarihinden önce eksik işgünlerini tamamlamaları ve ilgili tarihe kadar Zorunlu Staj Belgelerini Meslek Yüksekokulumuza göndermeleri gerekmektedir. Staj süresi içerisinde resmi olarak sağlık raporu olan öğrencilerin ilgili raporlarını aliacar@uludag.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Zorunlu Staj Sınavı ile ilgili ayrıca duyuru yapılacaktır.

Bursa Uludağ Üniversitesi Orhaneli Meslek Yüksekokulu Adres ve İletişim Bilgileri:

Zorunlu Staj Belgelerinin Doldurulmasına ilişkin Rehber: Form Doldurma Rehberi

Zorunlu Stajını yapan öğrencilerimize önemle duyurulur.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [08-Eyl-2021 12:02]