Zorunlu Stajları Kabul Edilen Öğrencilere İlişkin Duyuru

28 Temmuz-8 Eylül 2021 tarihleri arasında zorunlu stajını yapacak öğrencilerimize ilişkin değerlendirmeler yapılmış olup staj belgeleri ve staj yerleri uygun olan ve staja başlamaları uygun görülen öğrencilerin listesi aşağıdaki linkte yer almaktadır.

Listede ismi yer almayan öğrencilerimizin Öğrenci İşleri Birimimiz ile irtibata geçmeleri önem arz etmektedir.

Zorunlu Staj Öğrenci Listesi

Öğrencilerimizin SGK girişleri 26-27 Temmuz 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Staj yerlerine beyan etmek üzere SGK Giriş Belgesi ve Yüksekokul/Staj Komisyonu onaylı belge talep eden öğrencilerimizin 28 Temmuz 2021 tarihinden itibaren orhaneliogis@uludag.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir. Belgeler 28 Temmuz 2021 tarihinden itibaren talep eden öğrencilere gönderilecektir.

Öğrencilerimize duyurulur.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular