İşyeri Eğitimi Dosya Teslimi Duyurusu

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılının ders döneminin tamamlanması nedeniyle İşyeri Eğitimi II dersini alan öğrencilerin eğitimlerine ilişkin dosyalarını Meslek Yüksekokulumuza ulaştırmaları gerekmektedir. Aşağıda bilgileri verilen formlardan oluşan İşyeri Eğitimi II dosyasının 14 Haziran Pazartesi günü mesai bitimine kadar bizzat veya kargo yoluyla Meslek Yüksekokulumuza ulaştırılması gerekmektedir.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

İşyeri Eğitimi II Dosyasında Yer Alacak Formlar

Form Linki: İşyeri Eğitimi Formları

Form-1: Öğrenci Başvuru Dilekçesi (İşyeri Eğitimi başlangıcında mail olarak gönderilen belgenin aslı dosyaya eklenecek)