İş Yeri Eğitimi II Dersini Seçecek Öğrencilerimizin Dikkatine!

17-19 Şubat 2021 tarihleri arasındaki Ders Kaydı Yenileme Süresi içerisinde İş Yeri Eğitimi II dersini seçecek öğrencilerimizin, aşağıda linki bulunan ''Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksekokulları İş Yeri Eğitimi I-II Derslerinin Uygulama Yönergesi'' içerisinde yer alan Form 1, Form 4 ve Form 8'i ilgili kişilere doldurtarak 24 Şubat 2021 mesai bitimine kadar Orhaneli Meslek Yüksekokulu Personel İşleri Birimine orhanelimyo@uludag.edu.tr mail adresi üzerinden göndermeleri gerekmektedir.

İş Yeri Eğitimi II dersi başlangıcında teslim edilmesi gereken Form 1, Form 4 ve Form 8'in yanı sıra daha sonra kullanılacak olan belgelerin tamamı aşağıda linki bulunan yönerge içerisinde yer almaktadır. Başlangıçta teslim edilmesi gereken belgeler, yönerge içerisinden çıktı alınarak doldurulmalı ve ıslak imza ile imzalanmalıdır.

24 Şubat 2021 mesai bitimine kadar ilgili belgeleri teslim etmeyen öğrenciler 25 Şubat 2021 tarihinde seçmeli derslere aktarılacaktır.

Halihazırda bir işyerinde çalışmakta olan öğrencilerin İşyeri Eğitimi II dersini seçmeleri halinde SGK girişlerinin Yüksekokulumuz tarafından yapılması gerekliliği nedeniyle mevcut işyerlerinden SGK çıkışlarının yapılması gerekmektedir. Halihazırda bir işyerinde çalışan öğrencilerin İşyeri Eğitimi II dersini seçerken bu hususa dikkat etmeleri önem arz etmektedir.

 

Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksekokulları İşyeri Eğitimi I-II Derslerinin Uygulama Yönergesi:

https://kms.kaysis.gov.tr/Home/Goster/156151

 

İşyeri Eğitimi Belgeleri:

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [18-Şub-2021 09:05]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [18-Şub-2021 09:05]

Duyuru Görüntüleme : [727]