Orhaneli MYO-Bilgisayar ve Akıllı Telefon E-Sınav Cevaplama Videoları

Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. İsmail Çakmak tarafından hazırlanmış olan E-Sınav Cevaplama Videolarının linkleri aşağıda yer almaktadır.

E-Sınav Cevaplama Videoları hazırlanırken deneme sınavları oluşturulmuş, hesabına erişim izni alınan bir öğrencimizin UKEY sistemine girilerek sınavlar gerçekleştirilmiş ve sınav öncesi, sırası ve sonrasında dikkat edilmesi gereken hususlar videolarda belirtilmiştir. Videolar hem bilgisayar hem de akıllı telefonlar üzerinden klasik ve test sınavların öğrenciler tarafından nasıl gerçekleştirileceğini göstermektedir.

Not: Videoları izlerken Ayarlar kısmından Kaliteyi 720p olarak işaretlemeniz tavsiye olunur.

Bilgisayar Üzerinden Klasik (Yazılı) Sınav Cevaplama Videosu: Bilgisayar-Klasik Sınav

Bilgisayar Üzerinden Test Sınavı Cevaplama Videosu: Bilgisayar-Test Sınavı

Akıllı Telefon Üzerinden Klasik (Yazılı) Sınav Cevaplama Videosu: Akıllı Telefon-Klasik Sınav

Akıllı Telefon Üzerinden Test Sınavı Cevaplama Videosu: Akıllı Telefon-Test Sınavı