Ara Sınavlar ve Mazeret Sınavlarına İlişkin Duyuru

Değerli Öğrencilerimiz,

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ara Sınavları (Vize) 16 Kasım - 27 Kasım 2020 tarihleri arasında olacaktır. Sınav Programı ilerleyen günlerde Orhaneli MYO Web Sitesinde ilan edilecektir. Sınav tarihleri boyunca dersler devam edecektir.

Sınavlar UKEY üzerinden online yapılacaktır.

Ara Sınav Mazereti İçin Bilgilendirme

1. Ara Sınavlara çeşitli sebeplerden dolayı giremeyen öğrencilerin sınava girememe gerekçelerini bildirmeleri ve kanıtlamaları, ilgili gerekçelerin Orhaneli MYO Yönetim Kurulu tarafından incelenmesinin ardından uygun görülenlere Mazeret Sınav hakkı tanınır.
  2. Bireysel düzeyde yaşanan Teknik Aksaklıklar (telefon, tablet veya bilgisayarda yaşanabilecek şarj, internet, kamera vb.) sebebiyle mazeret sınav hakkı tanınmayacaktır. Bu nedenle öğrencilerimizin sınav öncesinde gerekli önlemleri almalarını önemle rica ederiz.
  3. Sağlık raporlarının Sağlık Ocaklarından ya da Hastane olarak faaliyet gösteren sağlık kuruluşlarından alınması gerekmektedir. (Muayenehane, sağlık merkezi, tıp merkezi vb. etiketlerle faaliyet gösteren sağlık kuruluşlarının verdiği raporlar kabul edilmemektedir.)
  4. Öğrencilerin mazeretlerini belirten dilekçe formunu doldurarak kanıtları ile birlikte  1 Aralık 2020 saat 17.30’a kadar orhaneliogis@uludag.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir. Dilekçe Formu Linki: Sınav Talep Formu
  5. Mazeret Sınavları 4 Aralık 2020 tarihinde yapılacaktır.
  6. Mazeret sınavı dilekçesi doldurulmadan yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Mazeret sınav programı, ara sınavların bitiminde ilan edilecektir.

Sınavlarınızda Başarılar Dileriz.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular