Zorunlu Staj Sınavı Duyurusu

Yaz aylarında Zorunlu Staj yapan ve evraklarını eksiksiz olarak göndermiş olan öğrencilerimiz için hazırlanan Zorunlu Staj Sınavı aşağıdaki linktedir.

Zorunlu Staj Sınavının çıktı olarak alınıp öğrenciye dair bilgilerin eksiksiz doldurulması ve el yazısı ile bütün soruların cevaplanması gerekmektedir.

Staj Sınavı evraklarını hazırlayan öğrencilerimizin sınav evraklarını eğitim gördüğü programa göre aşağıda ismi yazılı olan Staj Komisyonu Başkanlarına mail yolu ile 30.09.2020 Çarşamba günü 14:00'a kadar göndermeleri gerekmektedir.

Staj Sınavı evraklarını göndermeyen veya geç gönderen öğrencilerin Stajları geçersiz sayılacaktır.

Zorunlu Staj Sınavı Linki: Orhaneli MYO Zorunlu Staj Sınavı

Staj Komisyonu Başkanları ve Mail Adresleri

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı: Öğr. Gör. İhsan TOPCU - ihsantopcu@uludag.edu.tr

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları: Öğr. Gör. Akın ÖLMEZ - aolmez@uludag.edu.tr