Uzaktan Eğitim Boyunca Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Kıymetli öğrencilerimiz;

-Uzaktan Eğitim boyunca akademisyenlerimizin UKEY üzerinden sizlere göndereceği mesajlar ''UKEY-Kullanıcı Ayarları'' kısmında kayıtlı mail adresine iletilecektir. Bu kısımdaki mail adresi öğrenci numaranız ile türetilmiş mail olarak otomatik tanımlanmıştır. Öğrenci mailinize www.uludag.edu.tr/site/ogrenci adresinden öğrenci numaranızın sonuna @ogr.uludag.edu.tr yazıp şifrenizi girerek erişebilirsiniz. Yaygın kullandığınız farklı bir mail adresini kaydederek de akademisyenlerimizin gönderdiği mesajlara daha kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

-Uzaktan Eğitim süresince derslerdeki materyallere ulaşacağınız cihazın ağırlıklı olarak akıllı telefon olacağı öngörülmektedir.
Uzaktan Eğitim boyunca sizlerle paylaşılacak materyaller yaygın kullanılan PDF dosyası, Word dosyası, PowerPoint sunumu ve Excel dosyası olacaktır.
IOS sistemine sahip cihazlar için App Store, Android sistemine sahip cihazlar için Play Store üzerinden Adobe Acrobat Reader, Microsoft Word, Microsoft PowerPoint ve Microsoft Excel programlarını indirmeniz ders materyallerini açıp takip edebilmeniz anlamında kolaylıklar sağlayacaktır.

Evde kalın, sağlıkla kalın.
 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [29-Mar-2020 11:41]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [29-Mar-2020 11:42]

Duyuru Görüntüleme : [861]