Bursa Uludağ Üniversitesi Önlisans ve Lisans Öğretim Yönetmelik Değişikliği

31 Ocak 2020 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan Bursa Uludağ Üniversitesi Önlisans ve Lisans Öğretim Yönetmeliğinin 19'uncu maddesine aşağıdaki fıkra eklenmiştir;

(3) (Ek:RG-31/01/2020-31025) Tıp, Veteriner, Sağlık Bilimleri, Diş Hekimliği Fakülteleri ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu hariç olmak üzere, bir kez devam şartı sağlanmış olan salt teorik dersler ile derse bağlı uygulama ve laboratuvar derslerinin tekrar alınması durumunda devam zorunluluğu aranmaz.

Yönetmelik Değişikliği Uyarınca Öğrencilerimizin Dikkat Etmesi Gereken Hususlar

-İlgili değişiklik 2019-2020 Bahar yarıyılında sadece Meslek Yüksekokulumuz 2.sınıf ve Artık Yıl öğrencilerini ilgilendirmektedir.

-Alttan dersi olan ve bu derslerde devam şartını sağlamış öğrencilerin, öğrenci otomasyon sisteminde ders kayıtlarını yaptıkları esnada bir kez devam şartını sağlamış oldukları ancak başarısız oldukları dersleri seçmeleri gerekmektedir.

-Ders Seçim İşlemi gerçekleştirmeyen öğrenciler alttan kalan ilgili dersin Ara Sınavına, Yarıyıl Sonu ve Bütünleme sınavına katılamazlar.

Not: Bahar Yarıyılı ders seçimleri 07-09 Şubat 2020 tarihleri arasında Öğrenci Otomasyon Sistemi üzerinden şahsen yapılacaktır.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular