İş Yeri Eğitimi II Dersini Seçecek Öğrencilerimizin Dikkatine!

06-09 Şubat 2020 tarihleri arasındaki Ders Kaydı Yenileme Süresi içerisinde İş Yeri Eğitimi II dersini seçecek öğrencilerimizin, aşağıda linki bulunan ''Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksekokulları İş Yeri Eğitimi I-II Derslerinin Uygulama Yönergesi'' içerisinde yer alan Form 1, Form 4 ve Form 8'i ilgili kişilere doldurtarak 13 Şubat 2020 mesai bitimine kadar Orhaneli Meslek Yüksekokulu Personel İşleri Birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

İş Yeri Eğitimi II dersi başlangıcında teslim edilmesi gereken Form 1, Form 4 ve Form 8'in yanı sıra daha sonra kullanılacak olan belgelerin tamamı aşağıda linki bulunan yönerge içerisinden çıktı alınabileceği gibi okulumuz fotokopi işlerinden de teslim alınabilir.

13 Şubat 2020 mesai bitimine kadar ilgili belgeleri teslim etmeyen öğrenciler 14 Şubat 2020 tarihinde seçmeli derslere aktarılacaktır.

Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksekokulları İşyeri Eğitimi I-II Derslerinin Uygulama Yönergesi: https://kms.kaysis.gov.tr/Home/Goster/156151

İşyeri Eğitimi Belgeleri:

Öğrencilerimize önemle duyurulur.