Bütünleme Sınavı/Yaz Öğretimi Duyurusu!

Üniversitemiz Senatosunun 25.06.2015 gün ve 2015-10 sayılı oturumunda alınan 19 no’lu karar uyarınca Üniversitemizde yaz öğretimi uygulaması kaldırılmış olup öğrencilerimize bütünleme sınav hakkı tanınmıştır.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 14.09.2017 gün ve 62110 sayılı yazısı Üniversitemiz Senatosunun 21.09.2017 gün ve 2017-12 sayılı oturumunda görüşülmüş olup alınan 8 no’lu kararın (b) bendi uyarınca Üniversitemiz öğrencilerinin bütünleme sınavı ya da yaz öğretiminden birini tercih etmelerine karar verilmiştir.

Alınan karar uyarınca Güz ve Bahar Yarıyılları sonunda yapılacak olan bütünleme sınavlarına katılan öğrenciler (başarısız oldukları dersler) yaz öğretimi hakkından yararlanamayacaklardır.

Uygulama Esasları için TIKLAYINIZ.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı yazı örneği için TIKLAYINIZ.

Yaz Öğretim Kapsamında Ders Alınabilecek Üniversiteler için TIKLAYINIZ.

Senato Kararı

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular