Sevgili 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okulöncesi Eğitimi Anabilim Dalı Mezunu, Genç Öğretmenlerimiz,
 Sevgili 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okulöncesi Eğitimi Anabilim Dalı Mezunu,  Genç Öğretmenlerimiz,

Dört yıl önce öğretmen olmak amacıyla başlamış olduğunuz Lisans Eğitimini bitirmiş bulunuyorsunuz. Artık, sizler ülkemizin geleceğini yönlendirecek nesillerin öğretmenlerisiniz. Çok yakın bir zamanda ülkemizin herbir köşesine dağılacaksınız. Temennim, herbirinizin temel eğitimin ilk kademesi olan okulöncesi eğitimi alanında sorumluluğunun bilincinde olan öğretmenler olarak, ülkemizin her köşesine eğitim meşalesini taşımaktır.

Öğretmenlik çok kutsal bir meslek olmasının yanı sıra, çok zor, çok emek ve özveri isteyen, bir o kadar da, çok güzel, erdemli bir meslektir. Öğretmenlik bir sanattır. Kendini insan yetiştirmeye adamaktır.

Ben herbirinizin bu özveri ve çabayı gösterip, iyi eğitimli ve iyi insanlar yetiştireceğinize ve ülkemizi daha da ileriye götürecek nesiller üzerinde önemli bir etkiniz olacağına olan inancımla yolunuz açık olsun diyorum.

Öğretmenlik meslek yaşamınızla birlikte tüm yaşamanızda sonsuz başarı ve mutluluklar diliyorum.

Bizler Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okulöncesi Eğitimi Öğretmenliği Anabilim Dalı olarak sizleri yetiştirmekle gurur duyduk, sizler de minicik kalplere dokunmakla gurur duyunuz.

Prof.Dr. Handan Asûde BAŞAL

Okul Öncesi Anabilim Dalı Başkanı