Çift Anadal ve Yan Dal Programlarında Kayıtlı Öğrencilerin Dikkatine!

ÇİFT ANADAL VE YANDAL PROGRAMLARINDA KAYITLI ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

 

Üniversitemiz birimlerinde Çift Anadal ve Yandal Programı kapsamında öğrenim gören öğrencilerin "Uludağ Üniversitesi Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal ve Yan Dal Yapılması Esaslarına İlişkin Yönerge"nin aşağıda belirtilen hükümleri gereğince kayıtları silinecektir. Öğrencilerin durumlarını kontrol etmeleri ve söz konusu hükümlere sahip olanların 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında ders kaydı yapmamaları gerekir. Ders seçimi yapan öğrencilerin  kayıt silme işlemleri sırasında  dersleri iptal edilecektir.

Öğrencilere önemle duyurulur!

 

ÇİFT ANADAL PROGRAMINDAN İLİŞİĞİ KESİLECEK ÖĞRENCİLER

1)  Çift anadal öğrenimi süresince öğrencinin anadaldaki genel not ortalaması bir defaya mahsus olmak üzere 4 üzerinden 2,50’ye kadar düşebilir. Genel not ortalaması ikinci kez 4 üzerinden 2,50’nin altına düşen öğrencinin ikinci anadal diploma programından kaydı silinir.

2) İki yarıyıl üst üste İkinci Anadal Programına ders kaydı yaptırmayan öğrencinin, İkinci Anadal Programından kaydı silinir.

 

YANDAL PROGRAMINDAN İLİŞİĞİ KESİLECEK ÖĞRENCİLER

1) Yandal programına devam edebilmesi için öğrencinin anadal programındaki GANO ortalamasının en az 4 üzerinden 2,29 olması şarttır. Bu şartı kaybeden öğrencinin Yan Dal Programından kaydı silinir.

2) İki yarıyıl üst üste, Yandal Programından ders almayan öğrencinin Yandal Programından kaydı silinir.

 

                                                                                                           

  Öğrenci İşleri Daire Başkanlığ

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [12-Eyl-2023 06:31]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [27-Eyl-2023 12:31]

Duyuru Görüntüleme : [2.048]