2020-Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Sınıfından Başarısız Olup Türkçe Programlara Yerleştirilen Öğrencilerin Dikkatine!

Yerleştirildikleri yükseköğretim programının zorunlu hazırlık sınıfına devam etmesine rağmen, hazırlık sınıfını iki yıl içinde başarı ile tamamlayamadığı için ilişiği kesilen öğrencilerin, Türkçe öğretim yapılan programlara yerleştirilme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar yerleştirme sonuçlarına, ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifreleri ile erişilebileceklerdir.

Üniversitemize kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri, 07-11 Aralık 2020 tarihleri arasında  yapılacaktır.

COVID-19 nedeniyle kayıt hakkı kazanan adaylar yerleştirildiği birim öğrenci işlerine "Nüfus Cüzdan örneği, Yerleştirme Sonuç Belgesi ve kaydının online olarak yapılmasını istediğine ilişkin dilekçe" hazırlayarak mail göndermesi durumunda işlemleri yapılabilecektir.

Birimlerin Mail Adresleri için TIKLAYINIZ.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [08-Ara-2020 07:17]