2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Çift Anadal ve Yan Dal Program Kontenjanları ve Başvuru Koşulları

Çift Anadal Güz Yarıyılı Kontenjanları için TIKLAYINIZ.

Yan Dal Güz Yarıyılı Kontenjanları için TIKLAYINIZ.

Çift Anadal ve Yan Dal Başvuru ve Değerlendirme Takvimi için TIKLAYINIZ.

Çift Anadal ve Yan Dal Yapılmasına ilişkin Yönerge için TIKLAYINIZ.

Online Başvuru Sistemi için TIKLAYINIZ.

Soru ve sorunlarınız için Üniversite Telefon Rehberi Erişim Linki için TIKLAYINIZ.

NOT :

1- 2010 yılı ve öncesinde sınava girerek yerleşen adaylar ÖSYM yerleştirme belgelerini ilgili birime mail olarak göndermeleri gerekmektedir.

2- Dikey Geçiş Sınavı (DGS)  yerleşen öğrenciler başvuru işlemlerini online olarak gerçekleştiremeyecek olup ilgili Fakülteye müracaat etmeleri gerekmektedir.

3- Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Başvuru işlemlerini online olarak gerçekleştiremeyecek olup ilgili Fakülteye müracaat etmeleri gerekmektedir.

NOT : Başvuru sonuçları ilgili Fakülte/Meslek Yüksekokulu web sayfalarında ilan edilecektir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [18-Ağu-2020 06:27]