Uluslararası Öğrenci Akademisi Başlıyor!

Değerli Öğrencimiz,

Ülkemizde öğrenim gören uluslararası öğrencilerin ülkemizi daha yakından tanıması, akademik ve mesleki donanımlarının artırılması, sivil toplum bilinciyle projeler üretilmesi ve sosyal sorumluluk/farkındalık oluşturulmasını sağlamak amacıyla Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı / Türkiye Bursları tarafından yürütülen Uluslararası Öğrenci Akademisi başvuruları açılmıştır.

Uluslararası Öğrenci Akademisi Türkiye'de öğrenim gören bütün uluslararası öğrencilere, bölgesel çalışmalardan güzel sanatlara, girişimcilikten çeviri atölyelerine, sağlıktan gönüllülük faaliyetlerine kadar çok çeşitli alanlarda eğitim alma, alanında öncü kurumlar ve yetkin isimlerle tanışma ve bir araya gelme, farklı ülkelerden gelen uluslararası öğrencilerle tanışma, makale ve rapor gibi akademik yayınlar ya da kişisel kabiliyetlerini ortaya koyabileceği eserler sunma, daha akıcı ve yetkin bir Türkçe konuşma ve yazma, kültürel ve tematik gezi/faaliyetlere katılma fırsatı sunmaktadır.

Not: Uluslararası Öğrenci Akademisi bütün uluslararası öğrencilerin başvurusuna açıktır. Programların tamamı ücretsizdir. Soru ve önerilerinizi akademi@ytb.gov.tr adresi üzerinden iletebilirsiniz.

2019-2020 Uluslararası Öğrenci Akademisi Program Kataloğu için Tıklayınız.

 

Detaylı bilgi ve başvuru için www.turkiyeburslari.gov.tr sayfasını ziyaret ediniz.

Son Başvuru Tarihi: 12 Ocak 2020

Katılımınızı bekler, başarılar dileriz.

 

 

 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [27-Ara-2019 06:53]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [27-Ara-2019 07:07]

Duyuru Görüntüleme : [1.844]