Yaz Öğretiminde Ön Kayıt Sonucunda Ücret Yatıramayan Öğrencilerin Dikkatine! (ÖNEMLİ)

Yaz öğretimi ücret yatırma tarihleri arasında (25-26 Temmuz 2019) Öğrenci Otomasyon Sistemi üzerinden dersler için ön kayıt yapan ancak ödeme işlemini gerçekleştiremeyen öğrencilere 29 Temmuz 2019 mesai bitimine kadar Halk Bankası şubelerinden ödeme yapabilme imkanı tanınacaktır. Ücret yatıran öğrencilerin kesin kayıt işlemi için öğrenci numaralarından oluşan (örnek: 111111111@ogr.uludag.edu.tr) mail adreslerinden Ad-Soyad/Fakülte-Bölüm/Program-Öğrenci Numaralarını yazarak otomasyon@uludag.edu.tr adresine mail göndermeleri gerekmektedir.

Tüm öğrencilere önemle duyurulur.

NOT:
1- Ücret yatırma işlemi sadece ön kayıt yapan öğrencileri kapsamaktadır. Ön kayıt yapmayan öğrenciler ücret yatırmayacaktır.

2-Meslek Yüksekokul öğrencileri kendi öğrenci işleri büroları ile iletişime geçecektir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [19-Eki-2019 11:57]