2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Önlisans Kurumlararası ve Yurtdışı Yatay Geçiş Kontenjanları

Kontenjanlar için TIKLAYINIZ.

Başvuru ve Değerlendirme Takvimi için TIKLAYINIZ.

Yurtdışı Başvuru Formu için TIKLAYINIZ.

Aranan Şartlar için TIKLAYINIZ.

İstenilen Belgeler için TIKLAYINIZ.

Yurtdışından Başvuru Yapacakların Dikkatine!

Not: Yurtiçi başvuru işlemleri online, Yurtdışı başvuru işlemleri şahsen yapılacaktır.

Başvurular online olarak yapılacağından, elden başvuru alınmayacaktır. Adayların başvuru sırasında, istenen belgeleri tam ve okunaklı olacak şekilde jpeg veya pdf formatında yüklemeleri gerekmektedirEksik belge ile yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Onlıine başvuru sırasında beyan edilen belgeler ile kesin kayıt sırasında beyan edilecek belgeler arasında farklılık olması veya gerçeğe uygun olmayan beyanların çıkması durumunda adayın kesin kaydı yapılmayacaktır.

Online Başvuru Sırasında Gerekli Belgeler

Başvuru için TIKLAYINIZ.  (Başvuru Ekranı başvuru tarihlerinde aktif olacaktır.)

İlgili Fakülte ve Meslek Yüksekokulları web sayfasında ilan edilecektir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [19-Eki-2019 11:57]