Bahar Yarıyılı Akademik Takvim Güncellemesi (ÖNEMLİ!)

Üniversitemiz "Önlisans ve Lisans Öğretim Yönetmeliği"nin 14. maddesinde yer alan “Bir yarıyıl yetmiş iş gününden, bir yıl yüz kırk iş gününden az olamaz” hüküm gereğince; 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı akademik takvimi hazırlanmıştır. Ancak ara sınavlar için ek süre belirlenmediği için ara sınavlar derslerle birlikte ve derslerin yapılmadığı saatlerde yapılması zorunluluğu hâsıl olmuştur. Bu uygulama hem öğrenciler hem de öğretim elemanları açısından bir takım sıkıntılara neden olmuştur. Güz Yarıyılı ara sınavlarında yaşanan problemler göz önünde bulundurularak Bahar Yarıyılında ara sınavların daha düzenli yapılabilmesi için bir hafta ara sınav haftası belirlenmiş,  Ramazan bayramı dikkatte alınarak  ikinci yarıyıl başlangıcı bir hafta öne alınarak akademik takvim güncellenmiştir.

Akademik Takvim için TIKLAYINIZ.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [19-Eki-2019 11:57]