.

1501-Sanayi Ar-Ge Destek Programı 2023 yılı 1. Çağrısı kapsamında Güncel Yazılım firmasının, Bursa Uludağ Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Emir Dirik danışmanlığında başvurmuş olduğu “Leo Fabric Vision - Kalite Kontrol Masalarında Akan Kumaşlar İçin Derin Öğrenme ve Atkı-Çözgü Sıklığı Tabanlı Hata Tespit Ve Analiz Sistemi” isimli TEYDEB 1501 projesi kabul edilmiştir. Öğretim Üyemizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Güncel Yazılım: Tekstil sektörünün rekabet gücünü arttırma hedefi ile belirlenen öncelikli teknolojik faaliyet konularını, vizyon olarak kabul etmiş, üretimin kritik süreçlerinin işlenebilir verile haline dönüştürülmesini sağlayan otomasyon sistemlerinin tasarımı ile bu verilerin işlenerek işletmelerin performanslarını ve verimliliklerini en üst seviyelere çıkartılmasına katkı sağlayacak dijital çözümlerin hayata geçirilmesi amacı ile Bursa’da kurulmuş %100 yerli ve çeyrek asırdır faaliyet gösteren yazılım ve danışmanlık firmasıdır.

Haber Tarihi : [24-Kas-2023]

Haber Görüntüleme : [419]