'Demetal Kalıp ve Makine Sanayi Ticaret A.Ş. Ziyareti'
 'Demetal Kalıp ve Makine Sanayi Ticaret A.Ş. Ziyareti'

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adem AKPINAR, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Rıza YILDIZ, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Enes YİĞİT, Makine Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hakan AYDIN ve Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Murtaza CİCİOĞLU’dan oluşan bir heyet Bize Proje Geliştirme A.Ş.. Grup Şirketi Demetal Kalıp ve Makine Sanayi Ticaret A.Ş. Firmasına ziyaret gerçekleştirmiştir.

Hem akademik dünya hem de endüstri için büyük önem taşıyan üniversite-sanayi işbirliğinin geliştirilmesi ve sürdürülebilir bir ilişkinin kurulmasına yönelik Demetal Kalıp ve Makine Sanayi Ticaret A.Ş. ve Fakültemiz Bölümlerinin işbirliğine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen bu ziyaret her iki tarafta da memnuniyet uyandırmıştır.

Ziyaret sırasında sunulan karşılıklı bilgi ve deneyimler, üniversite ile sanayi arasındaki işbirliği potansiyelinin daha iyi anlaşılmasına ve firma yetkilileri ile öğretim üyeleri arasında işbirliğinin artırılması  yönünde hem fikir olunmuştur.
Fakültemiz Temsilcilerini  ağırlayan ''Bize şirketler grubu" yönetim kurulu başkanı Sayın Erdoğan Demir Bey ve DEMETAL Yöneticileri: Fabrika Müdürü Gültekin Gül, Grup İnsan Kaynakları Müdürü Zuhal Balkanli, İnsan kaynakları Ekip Lideri ZEYNEP AKÇAY, İnsan Kaynakları Uzmanı Serpil Güngörmez’e  teşekkürlerimizi sunarız.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [08-Kas-2023]

Haber Görüntüleme : [437]