'Öğretim Üyelerimizin ve Öğrencilerimizin TUSAŞ-LIFT UP Başarısı'
Prof. Dr. Ali Durmuş Hocamızın danışmanı olduğu, Makine Mühendisliği öğrencimiz Umut Ongun'un yürütücülüğünü yaptığı “Honeycomb yapısının farklı malzeme ve geometrilerde kritik yüklerinin tespit edilmesi, Dr.Öğr.Üyesi Arif BAŞGÜMÜŞ Hocamızın danışman, Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencimiz Ali Can AYAR'ın yürütücülüğünü yaptığı “Veri Tabanı ve/veya Test Verilerinden Yapay Öğrenme Tekniklerinin Tasarlanması ve İndirgenmiş Modelin Oluşturulması” isimli proje ve Dr.Öğr.Üyesi Abdurrahman Günday Hocamızın danışmanlığını, Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencisi  Aydın BALABEY'in yürütücülüğünü yaptığı "Havacılık ve Uzayda LİDAR Uygulamaları" isimli proje desteklenmeye hak kazanmıştır. Kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Proje Adı: Veri Tabanı ve/veya Test Verilerinden Yapay Öğrenme Tekniklerinin Tasarlanması ve İndirgenmiş Modelin Oluşturulması
 Yürütücü: Ali Can AYAR  (Bursa Uludağ Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği)
Araştırmacı: Ayşe Elif TUĞLU (KTO Karatay Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği)
 Danışman: Dr.Öğr.Üyesi Arif BAŞGÜMÜŞ