BiGG4tech ULUKOZA 2020-2. Çağrı başvuruları açıldı

BİGG4TECH ULUKOZA GİRİŞİMCİLİK PROGRAMI 200.000 TL HİBE DESTEĞİNİN KAPISINI AÇIYOR

Bursa Uludağ Üniversitesi’nin resmi uygulayıcı kuruluşu olduğu TÜBİTAK 1512 Teknogirişim Sermaye Desteği tanıtım webinarı siz değerli Bursa Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğrenci ve Akademisyenlerine özel olarak gerçekleştirilecektir. Siz de iş fikrinizi gerçekleştirmek istiyorsanız TÜBİTAK 1512 BİGG4TECH ULUKOZA çağrısına başvurmak için webinarımızı kaçırmayın.

3 Mart Çarşamba 2021 saat 14:00 – 15:00

Webinarlara katılım için:

BİGG4TECH ULUKOZA GİRİŞİMCİLİK PROGRAMI HAKKINDA;

Her yıl 300’e yakın girişimciye 200.000 TL hibe desteği veren TÜBİTAK 1512 Bireysel Genç Girişim Programı dâhilinde girişimci ekiplerin hibe desteği almaları için Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi’nin eğitim ve mentörlük hizmetleri sunduğu BİGG ULUKOZA hızlandırma programı başlıyor.

Girişimcilerin 200.000 TL hibe desteğini alabilmeleri için TÜBİTAK 1512 2. Aşama başvurularına yönelik hazırlamaları gereken iş planı ve sunumlara yönelik eğitim ve mentörlük hizmeti BİGG ULUKOZA’da ücretsiz olarak sunulmaktadır.

BİGG ULUKOZA, TÜBİTAK 1512 Programının resmi uygulayıcı kuruluşudur. Bu hibe desteği için uygulayıcı kuruluşlar aracılığı dışında iş fikri başvurusu yapılamamaktadır.

İş Fikrim Var,

Başvurunu  www.ulukoza.com adresinden tamamla!

Bu programa kimler başvurabilir?

Daha önce TÜBİTAK 1512 ya da Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknogirişim Programlarından destek alanlar ve başvuru itibari ile bir şirketin ortaklık yapısında bulunan kişiler programa başvuramamaktadır.

Avantajları:

Nasıl Başvurulur?

www.ulukoza.com adresinden Başvuru Yap butonundan başvurunuzu yapabilirsiniz.

Bilgi ve iletişim için Bursa Uludağ TTO ekibinden Girişimcilik ve Şirketleşme Uzmanı Yarenur TÜRE ile 0224 280 85 70 – 123 nolu telefon ya da yture@bursauludagtto.com mail adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Haber Tarihi : [24-Şub-2021]

Haber Görüntüleme : [1.365]