Türkiye Mezunları Bilgi Sistemi Hakkında Bilgilendirme

Fakültemiz programlarından mezun olmaya hak kazanan uluslararası öğrencilerimizin mezuniyet başvuruları sırasında, aşağıda açıklanan şekilde ulaşabilecekleri Türkiye Mezunları Bilgi Formu'nu eksiksiz şekilde doldurarak mezuniyet dilekçeleriyle birlikte bölüm sekreterliklerine teslim etmeleri gerekmektedir. Fakültemizdeki öğrencilerimizin izlemesi gereken adımlar aşağıda sıralanmıştır:

(1) Türkiye Mezunları Bilgi Sistemi'ne kayıt olmak için https://www.turkiyemezunlari.gov.tr/auth/login adresinden giriş yapınız.

(2) Siteye kayıt olunuz (Türkiye Bursları Bilgi Sistemi kullanıcıları sisteme aynı hesap bilgileri ile giriş yapabilirler).

(3) Profil bilgilerinizi doldurunuz (eğitim yerinizi "Türkiye", eğitim durumunuzu "Mezun" olarak giriniz).

(4) Eğitim Bilgileri sayfasından "Bu bilgileri mezuniyet formu alabilmek için dolduruyorum" bölümünü işaretleyiniz ve "Mezuniyet Bilgi Formu Oluştur" ile formunuzu oluşturunuz.

(5) İndirdiğiniz formun çıktısını alarak mezuniyet başvurunuz sırasında Bölüm Sekreterliği'nize teslim ediniz.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [18-Kas-2020 11:37]