OİB desteği ile Otomotiv Sektörüne Yönelik Fikirleriniz Yol Alsın

FİKİRLERİNİZ YOL ALSIN

Otomotiv sektörüne yönelik yenilikçi fikirleriniz ile (Otomotiv İhracatçıları Birliği) OIB’in 300.000 TL desteğinden yararlanmak ve ITU Arı Teknokent BIG BANG Organizasyonuna katılım şansı yakalamak için aşağıdaki linkten başvuru yapabilirsiniz.

BAŞVURU YAP

ULUTEK Teknopark tarafından sadece web üzerinden başvurular alınacaktır. Teknolojik düzeyi ve yenilikçi yönü, iş fikrinin uygulanabilirliği, iş fikrinin taşıdığı ticari değer, iş fikrinin rekabetçi düzeyi, iş fikri ekibinin nitelikleri ve iş fikrine uygunluğu vb. yönleri göz önünde bulundurarak yapılacak değerlendirme sonrası seçilen girişimciler,1 aylık eğitim ve mentörlük hizmetleri sonrasında Ekim 20018’de OİB jürisine çıkma şansı yakalayacaktır.

OİB desteği ile Otomotiv Sektörüne Yönelik Fikirleriniz Yol Alsın

ULUTEK TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ YÖNETİCİ A.Ş.
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ GÖRÜKLE KAMPÜSÜ ÜNİVERSİTE-1 CAD. NO:933 NİLÜFER-BURSA/TÜRKİYE
+90 224 280 84 00 - +90 224 280 84 05 (Faks)
ulutek@ulutek.com.tr

#FOOTERALT#