Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı tarafından yürütülen Kurumsal Dış Değerlendirme Programı kapsamında Dış Değerlendirme Ekibi çerisinde öğrencilerin de yer almasına ilişkin önemli duyuru

Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı tarafından yürütülen Kurumsal Dış Değerlendirme Programı kapsamında Dış Değerlendirme Ekibi içerisinde öğrencilerin de yer almasına karar verilmiştir. Bu kapsamda değerlendirme takımlarında görev alabileceği öngörülen ve istenen özellikleri sağlayan en az 5. yarıyılda okuyan tüm öğrenciler (lisans öğrencisi için tercihen akredite programda okuyan veya akreditasyon kuruluşlarında öğrenci değerlendirici olarak görev yapmış olan, lisansüstü öğrenci için tercihen akredite bir programdan mezun olan veya akreditasyon kuruluşlarında öğrenci değerlendirici olarak görev yapmış olan) başvurabilir.

Bu açıklama doğrultusunda ilgili değerlendirme takımlarında görev almak isteyen öğrencilerin başvuru taleplerini 16.Ağustos 2018 Perşembe günü saat 17:00'ye kadar Dr. Öğretim Üyesi Miray Gür'e ait olan miraygur@yahoo.com mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

Başvuru mailinde öğrencinin adı soyadı, TC Kimlik numarası, E posta adresi, cep telefonu numarası, ve eğitim durumu (kaçıncı sınıf, lisans, lisansüstü vb. gibi) belirtilmelidir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [15-Ağu-2018]