MimED_Staj İstanbul 2017

MimED Mimarlık Eğitim Derneği'nden Mimarlık Öğrencilerine;

MimED, Mimarlık Eğitimi Derneği tarafından düzenlenen ve ilki 2012 yazında gerçekleştirilen, İstanbul dışındaki kurumlarda Mimarlık eğitimine devam eden 4., 5. ya da 6. yarıyılını tamamlamış öğrencilerin katılabileceği 10 günlük, staj/çalıştay niteliğindeki stajİstanbul programının ikincisi  14-24 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Kontenjan 25 kişi ile sınırlı tutulmuştur. Başvurular sırasında öğrencilerden mimari proje atölyelerindeki başarılarını, mimarlığa ilgilerini ve programa başvurma gerekçelerini açıklayan niyet mektubu ile not döküm belgelerini iletmeleri istenmektedir. Başvurular elektronik posta adresi (staji̇stanbul2017@gmail.com) aracılığı ile yapılacaktır.

Akademik ve uygulama alanlarında güncel konuların ele alınacağı ve ilgili uzmanların  yer alacağı Stajİstanbul programı ile ilgili duyuru posterini ve taslak programı bilgilerinize sunarız.

MimED Mimarlık Eğitim Derneği

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular