Teknik Bilimler MYO Tasarım Bölümü Moda Tasarım Programı öğrencilerimize Singer ile dikiş workshop çalışması

Singer ile dikiş workshop çalışması

Singer eğitim uzmanı Saliha Erdoğdu, Bursa Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler MYO Tasarım Bölümü Moda Tasarım Programı öğrencilerimize keyifli, eğlenceli ve öğretici bir etkinlik sundular. Etkinlik çerçevesinde okulumuza getirilen farklı dikiş tiplerine sahip Singer marka dikiş makinaları ile öğrencilerimizin hem farklı dikiş makinalarını tanımaları hem de  kullanım deneyimi kazanmaları sağlandı. Hazırlanan çanta kitleri sayesinde öğrencilerimizin kişisel tasarım yeteneklerini de kullanarak ürün üretebilmeleri desteklendi. Öğrencilerimizin eğitim süreçlerine sağlamış oldukları desteklerden dolayı eğitim uzmanı Saliha Erdoğdu ve Singer Dikiş Makinaları Tic. A.Ş. çok teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [03-May-2024]

Haber Görüntüleme : [28]