Teknik Bilimler MYO Gıda Teknolojisi Programı Öğrencilerine “Dondurulmuş Gıdanın Şimdiki Durumu ve Geleceği” Semineri Düzenlendi
 Teknik Bilimler MYO Gıda Teknolojisi Programı Öğrencilerine “Dondurulmuş Gıdanın Şimdiki Durumu ve Geleceği” Semineri Düzenlendi

Okulumuz Gıda Teknolojisi Programı öğrencilerine, 25 Nisan 2024 tarihinde Kerevitaş Gıda A.Ş -Süperfresh firması Ar-Ge Kategori Müdürü Rana BURUKOĞLU ve Unlu Mamüller Üretim Müdürü Erhan TÜRK tarafından “Dondurulmuş Gıdanın Şimdiki Durumu ve Geleceği” semineri verildi. Düzenlenen seminerde Rana BURUKOĞLU ve Erhan TÜRK Süperfresh firması hakkında genel bilgiler verdikten sonra firma tarafından üretilen gıda ürünlerini ve yapılan ar-ge çalışmalarından bahsederek gelecekte dondurulmuş gıdaların üretim ve tüketimdeki planlardan bahsettiler. Söyleşi şeklinde devam eden seminerde öğrencilerimiz tarafından gelen soruları yanıtlayan firma yetkilileri staj ve işe alımda dikkat ettikleri noktaları belirterek öğrencilerimizin iş hayatına hazırlamaları için kendilerini geliştirmeleri gerektiğini vurguladılar. Seminer sonunda katkılardan dolayı Rana BURUKOĞLU ve Erhan TÜRK ‘e Müdür Yardımcımız Doç.Dr. Ayşegül AKPINAR ve Gıda Teknolojisi Programı Dr. Öğr. Üyesi Süreyya SALTAN EVRENSEL tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [03-May-2024]

Haber Görüntüleme : [23]