Mennan Pasinli Atçılık MYO'da Hacettepe Üniversitesi Binicilik Topluluğu'nu (HUBİN) ağırladık.
 Mennan Pasinli Atçılık MYO'da Hacettepe Üniversitesi Binicilik Topluluğu'nu (HUBİN) ağırladık.

Hacettepe Üniversitesi Binicilik Topluluğu'nu (HUBİN) ağırladık.

Hacettepe Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde atçılık ve binicilik eğitim ve araştırmaları alanında faaliyet gösteren Hacettepe Üniversitesi Binicilik Topluluğu (HÜBİN) 28 Nisan 2024 tarihinde meslek yüksekokulumuz bünyesindeki atçılık uygulama ve eğitim alanlarımızı teknik gezi kapsamında ziyarette bulundular.

Gezi programı Bursa Uludağ Üniversitesi Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu, Bursa Uludağ Üniversitesi Atlı Spor Topluluğu (ULUAT) ve Hacettepe Üniversitesi Binicilik Topluluğu ile koordineli olarak düzenlenmiş olup program boyunca binicilik üzerine faaliyet gösteren öğrencilerimiz biraraya geldiler. Düzenlenen ziyaret kapsamında Hacettepe Üniversitesi Binicilik Topluluğu'na atçılık faaliyetlerimiz hakkında bilgi verdik. Ayrıca topluluk öğrencilerine,  Öğr. Gör. Kemal YILMAZ tarafından Temel Binicilik Uygulamaları ile ilgili açıklamalarda bulunuldu.

Üniversitemizde atçılık ve binicilik faaliyetlerinin tanıtılması ve yaygınlaştırılması için diğer üniversitelerde eğitim gören öğrenciler ve atlıspor topluluklarıyla dayanışma içinde yer almaktan övünç duyuyoruz.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [03-May-2024]

Haber Görüntüleme : [19]