Bursa Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi ile Mennan Pasinli MYO işbirliği protokolü kapsamında çalışmalarımız devam ediyor.
 Bursa Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi ile Mennan Pasinli MYO işbirliği protokolü kapsamında çalışmalarımız devam ediyor.

Üniversitemiz Veteriner Fakültesi ile yaptığımız protokol çerçevesinde atlarımızın sağlık yönlü kontrol ve uygulamalarını uyum içerisinde gerçekleştiriyoruz.

Bilindiği üzere Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu'na ait atların rutin/ acil/ önleyici muayene ve tedavilerinin yapılması ve Bursa Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencilerinin muayene ve tedaviler sırasında gözlem, deneyim ve becerilerinin arttırılması konulu protokol çerçevesinde üniversitemiz Veteriner Fakültesi ile uyum içerisinde çalışmalarımız sürdürülebilir şekilde devam etmektedir.

Bursa Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi ve meslek yüksekokulumuz öğrencilerinin uygulama atlarımızın rutin muayene ve tedavilerinin yapılması esnasında gözlem, bilgi, beceri ve deneyimlerinin arttırılmasının hedeflendiği ortak çalışma kültürünün artarak devam etmesi, böylelikle üniversitemiz kaynaklarının etkin ve işbirliği içerisinde kullanılması bizleri mutlu etmektedir.

Üniversitemiz Veteriner Fakültesi ile yaptığımız protokol çerçevesinde özveri ve hassasiyetle uygulamalı ve teorik bilgileriyle bizleri destekleyen değerli hocalarımıza samimi teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [03-Nis-2024]

Haber Görüntüleme : [111]