Karacabey MYO Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Gençlik Modülü Eğitimi Düzenlendi

Bursa Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ve Bursa İl Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile Bursa Uludağ Üniversitesi öğrencilerine yönelik “Narkorehber Gençlik Modülü” eğitimi düzenlendi.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince; “Madde bağımlılığı, maddeye başlama nedenleri, kullanıcılardaki belirtiler ve gençlere tavsiyeler…” başlıklar altında gerçekleştirilen eğitimde konuşmacılar özellikle; “Sosyal çevremiz özellikle arkadaşlarımız bizim için değerlidir. Ancak her kim olursa olsun kötüyü tavsiye eden dost değildir. Birey çevresi ile değer kazanır sizi kötüye yönlendirebilecek hiçbir sosyal çevrede bulunmayın. Sizi yıpratacak her ne durum içinde olursanız olun karşınızdakine “hayır” diyebilmeyi öğrenin, “hayır” diyebilme yetisi sizlere gerçek arkadaşların kimler olduğunu gösterecektir…” tavsiyelerinde bulundular...

Haber Tarihi : [10-Oca-2022]

Haber Görüntüleme : [719]