Teknik Bilimler MYO Moda Tasarım Öğrencileri Arasında Çanta Tasarım Yarışması Düzenlendi

Bursa Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Moda Tasarım Öğrencileri ile Singer Buluşması

Yüksekokulumuz Moda Tasarım öğrencileri arasında, Singer sponsorluğunda‘’SINGER Çanta Tasarım Yarışması’’ düzenlenmiştir. Öğrencilerimize, Singer tarafından atölyelere kurulan 10 nakış, piko ve dikiş makineleriyle yeni teknoloji ile tasarlanmış elektronik makine modellerinin eğitimi verilmiştir. Dereceye giren ilk üç öğrenciye Singer dikiş setleri hediye edilmiştir.

Eş zamanlı olarak öğrencilerin diktikleri bez çantalara Singer nakış makinesi ile Bursa Uludağ Üniverisitesi logosu orijinal renkleriyle işlenmiştir.

Singer Türkiye Pazarlama Uzmanı Hazal Er, Bölge Müfettişi Mustafa Levent Ertürk, Bölge Eğitim Uzmanı Saliha Erdoğdu, Bursa Bölge Singer Yetkili Bayi/ Servis Ümera Oral ve İsmail Uyan etkinliğe katılarak öğrencilerle sektör buluşmasını sağlamışlardır.

Haber Tarihi : [05-Oca-2022]

Haber Görüntüleme : [708]