Proje Tabanlı Mevlana Değişim Programı başlıyor

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı, Yükseköğretim kurumlarının uluslararasılaşma süreci kapsamında, “Proje Tabanlı Mevlana Değişim Programı”başlattı.  Program kapsamında ilk kez 2016-2017 akademik yılında öğrenci ve öğretim elemanı değişim hareketliliği gerçekleştirilecek.

“Proje Tabanlı Mevlana Değişim Programı” uyarınca, yurtiçindeki yükseköğretim kurumları ile yurtdışındaki yükseköğretim kurumları arasında öğrenci ve öğretim elemanı değişim hareketliliği, bazı alanlarda, üniversiteler tarafından hazırlanan ve uygun bulunan projeler kapsamında Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından desteklenecek.

Üniversitelerin hazırlayacakları proje formlarının Mevlana Kurum Koordinatörlüğü tarafından Yükseköğretim Kurulu Mevlana Koordinatörlüğüne en geç 25 Nisan 2016 tarihine kadar Mevlana Koordinatörlüğü’ne göndermeleri gerektiği bildirildi.

Proje Tabanlı Değişim Programı ile ilgili Yüksek Öğretim Kurulu açıklamaları için LÜTFEN TIKLAYINIZ.

Ülkeler için lütfen TIKLAYINIZ.

Proje formu için lütfen TIKLAYINIZ.

---------------------------------------------------------------

Bilgi ve Başvuru İçin: mevlana@uludag.edu.tr