Meslek Yüksekokulumuz Öğretim Görevlileri ve Öğrencileri Nalbantlık Eğitim Programı'nın 3. modülünde...
 Meslek Yüksekokulumuz Öğretim Görevlileri ve Öğrencileri Nalbantlık Eğitim Programı'nın 3. modülünde...

Türkiye Jokey Kulübü tarafından 21-22 Kasım 2022 tarihlerinde düzenlenen Nalbantlık Eğitim Programı'nın  üçüncü modülü Ekrem Kurt Apranti Eğitim merkezinde tamamlandı. Amerikalı Nalbant Mitchell L. TAYLOR  eğitmenliğinde gerçekleşen Nalbantlık Eğitim Programı'nın  üçüncü modülü katılımcılar tarafından büyük ilgiyle takip edildi.

Mitchell L. TAYLOR halen Amerika'nın Kentucky eyaletinde,  Kentucky Nalbantlık Okulu'nun müdürüdür ve 2007- 2011'de AFA'nın “Yılın Eğitimcisi” ödülünün  yanı sıra 2012'de Yılın Klinisyeni ödülünü almıştır.    

Türkiye’nin pek çok ilinden nalbantlığı meslek olarak yapan ya da yeni başlayacak olan adayların yanı sıra meslek yüksekokulumuz öğretim görevlileri ve öğrencileri de bu eğitime katılım sağladı. Türkiye Jokey Kulübü önderliğinde dört modül halinde planlanan kursta,  sektörde nalbantlık alanında farkındalığı yüksek, nalbantlık mesleği ve üzerine inşa edildiği mirası ilerletmeye kendini adamış bireyler yetiştirmek hedelenmektedir. Bu anlamda Türkiye Jokey Kulübü yönetimine ve nalbant eğitimci Mitchell L. TAYLOR'a teşekkür ediyoruz.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [27-Kas-2022]

Haber Görüntüleme : [549]